SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus

Mitä voisi antaa joululahjaksi? Ensiapukoulutus on aina ajankohtainen

SPR Hätäensiapukurssi 4 t verkkokoulutus on Punaisen Ristin sertifioitu kurssi hätäensiavun perusteista. Se antaa rohkeutta ja valmiuksia toimia hätätilanteissa. Kurssi sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja mediasisältöjä, jotka käsittelevät muun muassa toimintaa auttamistilanteissa, peruselvytystä sekä neuvovan sydäniskurin käyttöä.

Koronavirustilanteessa SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on turvallinen tapa suorittaa ensiapukoulutus.

Inhimillinen ja ekologinen joululahja

Joulu kolkuttelee jo kulman takana. SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus on vastuullinen ja ekologinen lahjavaihtoehto. Koulutuksen suorittanut henkilö saa ensiaputaitoja, joista on hyötyä niin kotona, harrastuksissa, kuin työpaikoillakin. Koulutus on samalla osoitus välittämisestä lahjan antajalta vastaanottajalle.

Koulutuksen aloittaminen on tehty helpoksi

Kurssilainen menee osoitteeseen ensiaputodistus.com ja syöttää lahjaksi saamansa koodin sille varattuun paikkaan. Verkkokoulutuksen voi suorittaa itselle sopivaan aikaan ja opiskelutahtiin. Koulutuksen voi keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa samasta kohtaa myöhemmin.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutuksen suorittamisesta saa Hätäensiapukurssi 4 t -ensiapupätevyyden, jonka voimassaoloaika on kolme vuotta.

Huomioithan, että SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus ei toistaiseksi sovellu pidempien koulutusten, kuten Ensiapukurssi EA1® ja Ensiapukurssi EA2® kertaamiseen.

Kaikki Punaisen Ristin sertifioidun ensiapukurssin käyneet henkilöt saavat käyttöönsä mobiilikortin automaattisesti.

Osta SPR Hätäensiapukurssi 4 t, verkkokoulutus lahjaksi läheiselle tai vaikkapa työyhteisölle tai yhteistyökumppaneille!

Katso koulutusta tarjoavat kumppanit täältä.


Julkaistu 09.11.2020