Tervetuloa ensiaputodistus sivulle!

Hei!

Mahtavaa, että olet löytänyt ensiaputodistus.fi -sivustolle. Tämä on laadukkaiden ja sertifioitujen ensiapukoulutusten koti.

Ensiaputodistus.fi toimii markkinapaikkana virallisille sertifioiduille ensiapukoulutuksille. Tämä tarkoittaa sitä, että koulutusten laatua varmistaa ulkopuolinen toimija, jolloin koulutusten sisältö on yhdenmukainen ja vastaa Punaisen Ristin laatuvaatimuksia. Laadun varmistaminen sertifioinnin kautta on tärkeää, jotta sinä tiedät mitä olet ostamassa.

Parasta sertifioinnissa on se, että näin sinä voit kurssin tilaajana tai kurssilaisena olla levollisin mielin siitä, että täältä löytyvät kurssit ovat luotettavia ja antavat sinulle rohkeutta ja taitoja toimia hätätilanteissa; niin työpaikoilla kuin vapaa-ajalla.

Tältä sivustolta näet avoimet koulutukset ja niiden kurssikuvaukset, pääset suorittamaan verkkokoulutuksia sekä kirjaudut omaan mobiilikorttiin. Mobiilikortti on tätä päivää ja saat sen automaattisesti Punaisen Ristin koulutusohjelmien kursseilta. Näin todistat pätevyytesi helposti ja nopeasti missä vain, milloin vain. Sivuilta löydät myös yhteystiedot asiakastukeen ja pääset antamaan palautetta koko sivustosta ja järjestelmästä. Olemme kiitollisia palautteestasi.

Toimintaamme ohjaavat jatkuva kehitys ja uudistuminen. Kehitämme toiminnallisuuksia ja uudistamme sivustoa saamamme palautteen pohjalta.

Tämä ajankohtaista -palsta päivittyy useamman kerran kuussa. Teemme sisältöä liittyen ensiapuun ja sen kouluttamiseen. Tärkeänä näkökulmana on myös pätevyyskoulutusten laatu ja sen varmistaminen. Mikäli sinulla on mielessä jokin aihe ensiapukoulutusten tiimoilta, josta toivoisit esimerkiksi aihetta avaavaa artikkelia, voit laittaa meille siitä vinkin palautteen kautta.

Tätä sivustoa ylläpitävät Punainen Risti Ensiapu ja Kiwa. Punainen Risti on Suomen johtava ensiavun asiantuntija ja kouluttaja. Kiwa on yksi maailman suurimmista testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan toimijoista (TIC). Yhdessä vastaamme edelläkävijöiden ensiapukoulutuksista, jotka kestävät myös kansainvälisen vertailun. Kiwa toimii yhteistyössä laadun varmistajana ja kehittäjänä. Tavoitteemme on luoda yhdessä turvallisempaa yhteiskuntaa varmistamalla, että työpaikoilla ja kodeissa on riittävästi ensiaputaitoja sekä rohkeutta auttaa hätätilanteessa.

Ethän osallistu ensiapukurssille turhaan – varmista, että saat kurssilta Punaisen Ristin ensiapupätevyyden. 

Julkaistu 10.05.2020