Välkommen till ensiaputodistus.fi!

Hej!


Fantastiskt att du har hittat webbplatsen ensiaputodistus.fi. Här finns certifierad första hjälpenutbildning med hög kvalitet.


Ensiaputodistus.fi fungerar som en marknadsplats för officiell certifierad första hjälpenutbildning. Detta innebär att utbildningens kvalitet säkerställs av en extern aktör, så att innehållet i utbildningen är konsekvent och uppfyller Röda Korsets kvalitetskrav. Att säkerställa kvalitet genom certifiering är viktigt så att du vet vad du köper.


Från den här webbplatsen kan du se öppna träningar och deras kursbeskrivningar, få tillgång till onlinetränningar och logga in på ditt mobilkort. Mobilkortet är modernt och du får det automatiskt från Röda Korsets utbildningsprogram. På detta sätt kan du bevisa dina kvalifikationer enkelt och snabbt var som helst, när som helst. Webbplatsen ger också kontaktinformation för kundsupport och du kan ge feedback på hela webbplatsen och systemet. Vi uppskattar din feedback.


Denna webbplats underhålls av Röda korsets första hjälpen och Kiwa. Röda korset är Finlands ledande expert och tränare för första hjälpen. Kiwa är en av världens största aktörer inom test-, inspektions- och certifieringsindustrin. Tillsammans ansvarar vi för banbrytande utbildning i första hjälpen som också tål internationell jämförelse. Kiwa arbetar tillsammans som kvalitetssäkring och utvecklare. Vårt mål är att arbeta tillsammans för att skapa ett säkrare samhälle genom att se till att det finns tillräckligt med första hjälpen på arbetsplatsen och hemma, samt modet att hjälpa till i en nödsituation.


Gå inte onödigt på en förstahjälpskurs - se till att du får en Röda korsets första hjälpenutbildning från kursen.

Publicerat 10.05.2020