YHDISTELMÄ­KOULUTUS TUO JOUSTOA ENSIAPU­TAITOJEN OPISKELUUN

Yhdistelmä­koulutus

Aikaa työlle. Aikaa elämälle.

Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset sertifioidut Ensiapukurssi EA1® sekä Hätäensiapukurssi 8 t -koulutukset voi suorittaa yhdistelmäkoulutuksena suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Yhdistelmäkoulutukset sisältävät verkkokoulutus- sekä lähikoulutusosuuden. Teoriapainotteisen verkkokoulutusosuuden (50%) pystyt opiskelemaan mobiililaitteella tai tietokoneella ajasta ja paikasta riippumatta. Voit keskeyttää verkkokoulutusosuuden koska vaan, ja jatkaa samasta kohdasta myöhemmin.

Tämän jälkeen tulee suorittaa kädentaitoihin painottuvan lähikoulutuksen (50%). Varaathan verkkokoulutusosuuden suorittamiseen tarpeeksi aikaa, sillä se tulee olla suoritettuna ennen lähikoulutusosuuden alkamista.

Yhdistelmäkoulutus toimii parhaiten tilauskurssina, mutta sen voi suorittaa myös avoimilla kursseilla. Yhdistelmäkoulutuksia myyvät organisaatiot löydät ”TAPAHTUMAT” –sivulta kurssikalenterin suodattimia hyödyntämällä. 

Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset sertifioidut kurssit ovat tasalaatuisia. Kolmannen osapuolen sertifiointi takaa korkean laadun ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssit pohjautuvat viimeisimpiin kansainvälisiin ensiapuohjeisiin, Käypä Hoito –suositukseen sekä kansallisiin elvytysohjeistuksiin. 

Siirry suorittamaan yhdistelmäkoulutusta.

Aloita

Ohjeet verkkokurssin aloitukseen löydät täältä.

Hyväksytyn verkkokoulutusosuuden suorituksen jälkeen, saat sähköpostiisi todistuksen. Varaudu esittämään saamasi verkkokoulutustodistus tulosteena tai mobiilina ensiavun kouluttajallesi aloittaessasi lähikoulutusosuutta.

Punaisen Ristin ensiaputodistus ja pätevyysrekisteröintimerkintä myönnetään lähikoulutusosion päätteeksi, kun verkko- ja lähikoulutusosiot eli yhdistelmäkoulutus on kokonaisuudessaan hyväksytysti suoritettu.