Lapsi suorittaa SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® verkkokoulutusta

Mikä ihmeen ensiavun verkko- ja yhdistelmäkoulutus?

Korona pandemian koittaessa viime keväänä työ-, koulu- sekä arkielämä muuttui kokonaan etäisyyksien noudattamiseksi ja siirryimme melkein kaikessa verkkomaailmaan. Vaikutukset ulottuivat myös ensiavun kouluttamiseen ja muutos on tuonut pysyviäkin vaihtoehtoisia ratkaisuja. Ensiaputaidot ovat elintärkeitä ja muun maailman pysähtyessä ensiaputaitoisten ihmisten tarve jatkui. Kekseliäisyyden ja ammattitaidon avulla myös ensiapukoulutukselle löytyi vaihtoehtoisia opettamisen tapoja, jotka tukevat hyvin myös tehokasta oppimista. 

 

SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® -koulutus pystyttiin toteuttamaan niin, että siitä on täysin itsenäisesti verkossa suoritettava versio SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® verkkokoulutus. Tämä verkkokoulutus on täysin verrannollinen SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® -koulutukseen ja antaa saman pätevyyden. Se on myös tuonut huimasti joustavuutta sekä kurssilaisille että kumppaneille sen erittäin helpon ja kätevän toteuttamismuodon vuoksi. Ensiapupätevyyksien päivittämisen uudistuksen johdosta SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® verkkokoulutuksella voi nyt myös päivittää SPR Ensiapukurssi EA 1 ®- ja SPR Ensiapukurssi EA 2 ®-  koulutukset yhden kerran kolmeksi vuodeksi eteenpäin. SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® verkkokoulutuksessa on huimasti potentiaalia tehokkaaseen ensiapukoulutukseen pienillä resursseilla ja vaivalla. 

 

Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset sertifioidut ensiavun SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® ja SPR Ensiapukurssi EA 1®  onnistuvat myös yhdistelmäkoulutuksina, joissa osa kurssista suoritetaan itsenäisesti verkossa ja osa joko lähikoulutuksena tai (live) webinaarina. Tämä vaihtoehtoisuus on otettu eritäin hyvin vastaan kurssilaisten keskuudessa ja se on jopa parantanut oppimisen mahdollisuuksia heidän näkökulmastaan. Myös nämä koulutukset ovat erilaisesta toteuttamismuodosta huolimatta täysin verrannollisia lähikoulutuksiin ja antavat saman pätevyyden. Ne ovat lisänneet ensiaputaitojen oppimisen mahdollisuuksia joustavuutensa vuoksi ja mahdollistaneet laadukkaan ensiapukoulutuksen turvallisesti pandemian aikana. 

 

Nämä uudet toteutustavat jäävät varmasti elämään perinteisen ensiapukoulutuksen rinnalle elämän pikkuhiljaa palatessa takaisin ennen pandemiaa vastaavaa aikaa ja tuovat vaihtoehtoisia ratkaisuja esimerkiksi hyvin kiireiseen arki- ja työelämään. Toivottavasti pääsemme pian jo näkemään toisemme fyysisesti ja harjoittelemaan kädentaitoja yhdessä, mutta kunnes se toteutuu toivotamme mukavaa aurinkoista kesän alkua!


Lue lisää SPR Hätäensiapukurssi 4 t ®, verkkokoulutuksesta ja yhdistelmäkoulutuksista

Tutustu myös sosiaalisen median kanaviimme Ensiaputodistus Facebook ja Ensiaputodistus LinkedIn

 


Julkaistu 05.05.2021